Jeleni Karleuši dojadilo je slušati prozivke tv voditelja Ivana Ivanovića, pa je odlučila stati mu na kraj – tužbama. Ni više, ni manje nego sa njih 98!


Prozivke na njen račun u emisiji 'Večer s Ivanom Ivanovićem' prouzročile su pojačanu aktivnost Jeleninog pravnog tima. Naime, njena ekipa prikupila je sve uvrede koje joj je voditelj uputio u svojoj emisiji, a to je ispalo sat i 40 minuta čistih uvreda. U čak 43 emisije voditelj je navodno vrijeđao pjevačicu, nazivajući je pogrdnim imenima, pa čak i vrijeđajući njenu obitelj i djecu.

>> 'Zašto je tvoje golo dupe na svim portalima?'

Vezani članci Milorad Dodik u Zagrebu Dodik upao na sjednicu pa uputio niz uvreda: ''Ja sam iznad tebe u svemu, čovječe. Ja sam veoma dobar s glavom. Samo ti nisi dobar s glavom'' Ivana Šmit, predsjednica HUBOL-a Predsjednica HUBOL-a o COVID dodatku: "To su vam smijurije. Smiješne su cifre koje ljudi dobivaju na iznose plaća"

Iz spomenutog razloga, prenosi srpski Kurir, Jelenin odvjetnički tim na Ivanovićevu je adresu uputio 98 tužbi. Priču je potvrdio i njen glasnogovornik Zoran Birtašević: 'Istina je da je Jelena podnijela tužbe protiv Ivana Ivanovića za sve eksplicitne uvrede i neistine koje je iznosio u svojoj emisiji na njen račun, s očiglednim ciljem da joj naudi.'

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.