Pred splitskom lukom usidrio se najveći ovogodišnji kruzer!


'Celebrity Silhouette' dolazi iz obitelji Celebrity kruzera koji svojim gostima nude apsolutno sve... pa i više od toga. Poput svoje tri sestre - Solstice, Equinox i Eclipse, i Silhouette je opremljena luksuzom koji je običnom čovjeku skoro pa nezamisliv. Na ovoj 'brodici' nalaze se tako noćni klubovi, barovi, travnjaci, bazeni, teretane... te još mnogo toga.

Vezani članci Vratio se kruzer s našim pomorcima - 2 Hrvatski pomorci nakon dva mjeseca konačno na kopnu: "Zdravi smo, živi, sretni i napokon doma. Puni smo emocija, idemo kućama" U grušku luku uplovio kruzer s pomorcima iz cijelog svijeta - 1 U Dubrovnik uplovio kruzer koji je mjesecima plovio morima zbog koronavirusa

Riječ je o obitelji brodova koji se smatraju najljepšima i najvećima, koji nude super moderan stil, prekrasne interijere i puno sadržaja. Na ovim kruzerima možete jesti jela kakva poželite, uživati u prekrasno dizajniranim blagovaonicama, plesati u romantičnim dvoranama.

Celebrity Silhouette je u plovidbu pušten 2011. godine kao četvrto 'dijete' iz obitelji Celebrity kruzera. Težak je 122,400 tona, a primiti može 2,886 ljudi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.