Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivša supruga Sylvestera Stallonea, Dankinja Brigitte Nielsen je otvoreno progovorila o svojim seksualnim iskustvima s poznatim glumcima.


Tako je 48-godišnja Brigitte Nielsen medijima priznala da je svojedobno imala aferu s Arnoldom Schwarzeneggerom, kojeg je pohvalila, kazavši da je u krevetu bio pažljiv i strastven ljubavnik, a priznala je i ljubavničku vezu sa Seanom Pennom.

Vezani članci Robin Wright Znamo je kao Jenny iz ''Forresta Gumpa'', a evo gdje je i kakav život vodi 27 godina od omiljenog filma Slika nije dostupna Dva najveća akcijska junaka završila u – bolnici!

'Bila sam usamljena i nisam dvije godine mogla naći nikog s kim bih bila u vezi, a seks za jednu noć nije mi bio zanimljiv. Dugo vremena zabavljala sam se sa Seanom Pennom. Seksali smo se i bilo mi je predobro', izjavila je bez dlake na jeziku Brigitte. No za bivšeg supruga Sylvestera Stallonea nije baš imala riječi hvale.

'Pa ako se volite seksati sa zecom, onda bi vam s njim bilo dobro', izjavila je o bivšem mužu Brigitte, aludirajući da je stalno bio napaljen no da je isto tako brzo završavao seks 'kao zec'.