Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U zadnjih nekoliko godina mnogobrojni Hrvati na skijanje odlaze na susjedni Kupres.


Ovo skijalište samo je 130 kilometara udaljeno od Splita, stoga je već godinama omiljeno odredište njegovih građana.

Vezani članci Organizatori Hoda za život (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) U subotu novi Hod za život: Evo koje će splitske i zagrebačke ulice biti zatvorene za promet Split: Zbog puknute glavne vodovodne cijevi ulice završile pod vodom (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Poplava u Splitu: Pukla cijev i probila asfalt, vodena bujica spušta se do centra, dio grada bez pitke vode

Internetom i mnogim bosansko- hercegovačkim portalima ovih je dana počela kružiti fotografija dviju djevojaka koje su navodno iz Splita, kako u nesvakidašnjem izdanju hodaju zaleđenim kupreškim stazama. Dok jedni pričaju kako su djevojke iz Splita, drugi tvrde da su one Ruminjke. No to je ionako manje važno, jer su se ove djevojke pojavile u odjeći koja više priliči noćnim klubovima a ne u odjeći prilagođenoj na snijegu. 

Kako god, djevojke su pokazale zavidnu vještinu hodanja po snijegu i ledu u visokim potpeticama, a bile su lijep prizor i umornim skijašima.

Djevojke su zahvaljujući svom izgledu već postale popularne na Facebooku. Biste li se vi odvažili na ovakvo izdanje na skijanju?