Nakon Michaelove smrti, odnosi u obitelji Jackson potpuno su se promijenili. Oporuka kojom pokojni kralj popa ostavlja svo nasljedstvo samo svojoj djeci izazvala je trzavice i negodovanja u obitelji.


14-godišnja kći kralja popa, prije nekoliko je dana na Twitteru objavila kako nije vidjela baku osam dana, te kako nešto nije u redu s njom, a deveti dan napisala je kako će onaj tko je zaslužan za njezin odlazak platiti za to. Baka Katherine u međuvremenu se javila policiji te rekla kako se odmara u toplicama kod svoje kćeri.

Vezani članci Domagoj Mikić na Markovu trgu Nakon deset mjeseci složen mozaik bezumnog čina na Markovu trgu, barikade i dalje ostaju: "Motiv napada još uvijek nije poznat" Očevid na Markovu trgu nakon pucnjave DORH utvrdio: Napad na Markovu trgu u listopadu bio je čin terorizma

>> Obiteljska drama: 'Želim vidjeti baku, nešto nije u redu'

Odnosi u obitelji Jackson zahladili su nakon Michaelove smrti, a obitelj se podijelila na strane. Paris Jackson o tome je redovito pisala na Twitteru, a njezinoj teti, popularnoj Janet Jackson to se nije nimalo svidjelo. Ona se pojavila u kući Michaelove djece i kako pokazuje snimka, upustila se u žestoku raspravu s Paris, prenosi TMZ.

'Ti razmažena mala gaduro, daj mi mobitel. O obiteljskim problemima se ne piše na Twitteru' povikala je Janet te u jednom trenu pljusnula mladu Paris, tvrde američki mediji koji su preslušali snimku nadzornih kamera.

Paris joj je vratila jednakom mjerom te ju je pokušavala izbaciti van iz kuće.

Sve to vrijeme, Janet je snimala incident na mobitelu, iz nepoznatih razloga, a njihova svađa nastavila se izvan dosega nadzornih kamera.

Ovoj priči se još uvijek ne nazire sretan završetak, uz ovaj medijski popraćen incident, o njima će se svakako još pisati.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.