Tom Cruise oštro je opovrgnuo tvrdnje Vanity Fair magazina da je tajna religiozna grupa scijentologa organizirala audiciju kako bi mu našli ženu.


Cruiseov glasnogovornik u njegovu je obranu izjavio: ‘Laži u različitim fontovima I dalje su laži – osmišljene da prodaju magazine’.

Vezani članci Koronavirus u Meksiku, ilustracija U Meksiku zabilježen prvi pacijent pozitivan na COVID i još jednu sezonsku bolest Zgrada u kojoj je pronađena mrtva žena Cure detalji jezivog ubojstva žene (89) u Splitu: Dječak ju je ubio, a tijelo odvukao do balkona

Navodno Tomova sada već bivša žena Katie Holmes nije bila njegov prvi izbor – crkva je htjela da se oženi mladom glumicom koja je već bila scijentologinja, ali izgleda da su se stvari zakomplicirale kad su religijski vođe otkrili da nije poštovala religiju.

>> Roditelji se boje 'Suri faktora'

Prema tvrdnjama novinarke Maureen Orth iz Vanity Faira, brojne glumice scijentologinje javile su se na audiciju koju su održali crkveni oci za koju im je bilo rečeno da ih se razmatra za novi video obuke. A da nešto ne 'štima' posumnjale su nakon niza sumnjivih pitanja, poput onoga što misle o Tomu Cruiseu.

'Odabrana' je bila Nazanin Boniadi, 24-godišnja glumica iranskog podrijetla. Navodno su joj rekli da su je izabrali za vrlo važnu misiju i da mora prekinuti sa svojim tadašnjim dečkom. Nakon večere s glumcem u otmjenom restoranu u New Yorku, glumica je posumnjala da je dio 'namještaljke'. Prema tvrdnjama novinarke, par je išao na klizanje, a zatim i proveo noć skupa, a mlada glumica morala je potpisati niz povjerljivih ugovora.

>> Je li ona sljedeća gospođa Tom Cruise?

Kako god, Nazanin Boniadi, nije bila impresionirana svojim novim dečkom, a često je bila prozivana i zbog navodnog manjka poštovanja prema starijim scijentolozima, uključujući i samog Cruisea koji se žalio kako glumica ne uzvraća njegove velikodušne geste.

Veza je, navodno, trajala tri mjeseca, a kada se glumac zasitio partnerice, 'nadređeni' su je zatražili da se iseli iz njegove kuće u Scijentološkom Celebrity Centru. Njihova veza ostala je tajna, a Vanity Fair čak navodi da je glumica bila prisiljena na fizički rad nakon što je o aferi ispričala prijateljici. Scijentolozi su odbacili nekoliko izvora magazina kao osvetoljubive i nepouzdane te zanijekali priču o potrazi za ženom.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook