Poznata je činjenica da brojni poznati i slavni koriste društvene mreže kako bi se što bolje približili svojim vjernim fanovima. Pogledajte što su sve poznati radili protekli tjedan!


Jedna od najpoznatijih manekenki svijeta, Alessandra Ambrosio boravila je u Madridu, te svojim obožavateljima poslala 'sunčane pozdrave' s balkona.

>> Možete li vjerovati da će ova žena uskoro roditi!?

Vezani članci Slavenski dvojnici (Foto: brightside.me) - 7 Čini se da svaka poznata osoba ima barem jednog slavenskog dvojinika Voštane figure (Foto: izismile.com) Možete li pogoditi na koga bi ove voštane figure trebale sličiti?

Glumica Jessica Alba bila je u Parizu na Tjednu mode, te je na Twitteru objavila sliku sa partija gdje pozira s Pharrellom Williamsom. Osim Albe, u Parizu je boravio i jedinstveni P Diddy koji se slikao  - u dizalu. Mlada pjevačica i glumica Selena Gomez često koristi društvene mreže, što je i napravila ovog tjedna. Pošto u Miamiju snima film 'Spring Breakers', u pauzama snimanja uveseljava fanove svojim fotografijama.

>> Opustila se i odlučila uhvatiti malo sunca!

 Pošto je Princ Harry ovog tjedna bio u službenom posjetu Jamajci, pronašao je vremena za druženje s sportskim velikanom  Usainom Boltom.

>> Morate pogledati kako princ vrti bokovima!

'Dobre su jamajkanske vibre dok se družim s princom Harryjem', ispod slike napisao je slavni sprinter na svom profilu. U ovotjednom pregledu našle su se i Victoria Beckham, Kim Kardashian kao plavuša, ali i neponovljiva Coco - pogledajte galeriju!