Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Split je zameten snijegom još od prošlog tjedna. No, neki stanovnici se očito nisu prilagodili novonastaloj snježnoj situaciji.


Jedna čitateljica nam je poslala fotografiju svoje splitske sugrađanke koja po ledu jedva hoda u vrtoglavo visokim potpeticama. S obzirom da nije mogla uopće hodati, pomoć joj je pružio pratitelj koji je ipak bio prikladno odjeven i obuven.

Ova fotografija nas je podsjetila na nedavno objavljen članak o djevojkama iz Splita koje u kratkim hlačicama i štiklama hodaju zaleđenim kupreškim stazama.

Vezani članci Split: Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 1 Detalji stravične nesreće u Splitu: "Vozači su se svađali dok su pokošeni pješaci nepomično ležali" Brodica u sutonu (Ilustracija: Filip Brala/Pixsell) Splitski skiper usred noći se umalo zabio u brodicu bez svjetala: "Da sam ga udario, ubio bih dvoje ljudi"

>> Ovako one nameću trendove na Kupresu

O čemu je riječ u ovom slučaju – nedostatku prikladne obuće za snijeg ili ne odustajanju od svog odjevnog stila te polaganju nade u skoro proljepšanje vremena... Ne znamo.

No jedno je jasno – ova djevojka bi, ukoliko se ne prilagodi zaleđenom kolniku, uskoro mogla s prijelomima zatražiti pomoć splitske Hitne pomoći.

Ukoliko ste snimili zimske trenutke koji su na vas ostavili poseban dojam, pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr ili na našu Facebook stranicu, a mi ćemo najbolje objaviti.