Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Javna izražavanja nježnosti nisu uvijek toliko potrebna, čak ni ako stižu od strane najvrućih holivudskih zvijezda.


Bilo je tu svega: od poljubaca ljubavnih parova do zapamćenih izmjenjivanja nježnosti - brata i sestre!
Jedan od njih zasigurno je poljubac koji je ovjekovječio dodjelu Oscara 1999. godine, jer osim što je dobila kipića za najbolju sporednu ulogu, slavna Angie dobila je vrući poljubac o kojem su svi govorili –  onaj od vlastitog brata!

>> Ne mogu se 'odlijepiti' jedno od drugoga!

Vezani članci Šljokice na jeziku Od svih dijelova tijela na koje mogu staviti šljokice, odabrale su baš ovaj organ Subotica - 1 Bunjevački je postao službeni jezik u Subotici, Plenković poručio: ''To je pokušaj slabljenja identiteta hrvatske manjine u Srbiji''

Uz Angie na ovu (ne)zavidnu listu našla se i manekenka Stephanie Seymour, koja se povela za njezinim primjerom. Za vrijeme obiteljskog odmora u St.Barthsu ljubila je svog sina, Petera Brandta Jr.

>> Ne odvajaju se jedno od drugoga!

 Uz primjer 'obiteljskih' iskazivanja nježnosti, bilo je tu i ponekih celebrity parova, koji se jednostavno nisu moglu suzdržati!

Pamela Anderson i bivši suprug Tommy Lee, zanosna Amber Rose i njezin zaručnik Wiz Khalifa samo su neki od njih koji su javno pokazivali – koliko se vole. Fotografije 'neprimjerenih' holivudskih poljubaca pogledajte OVDJE.