Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Pobjeda mi je zaokružila uspjeh i donijela potvrdu da sam radila pravu stvar i da mi se isplatio trud', ponosno je izjavila reality zvijezda.


'Ovo je dokaz da je vrijedilo slikati se gol i započeti suradnju s Playboyem', izjavila je 25-godišnja Soraja Vučelić za srpski Press.  'Pobjednica mora biti lijepa i ostvarena na nekim drugim poljima. Ja sam takva, pored angažmana u Playboyu, studiram psihologiju i radim na televiziji. To znači da sam kompletna osobnost, a gledatelji su to, na moju radost i prepoznali, rekla je Soraja. Požalila se kako je nakon proglašenja primijetila zavist kod ostalih djevojaka.

>>Službeno proglašena zečicom godine, pa zaplakala od sreće!

Vezani članci Ruže U najromantičnijem mjesecu u godini uvoz cvijeća koje podsjeća na ljubav drastično raste Slavko Sobin i Gabriela Pilić Pobjednici ''Plesa sa zvijezdama" prisjetili se nastupa: ''Tu sam skoro pao, je l' ti to mene prozivaš?''

Kaže da bi se za Playboy slikala i bez honorara, no ne privlači je život s ostalim zečicama u vili Hugh Hefnera jer joj više odgovara sloboda. Priznala je kako joj je upravo Marilyn Monroe najveći uzor od svih 'zečica'.

Priznala je i da voli gledati 'filmove za odrasle', no nikad se ne bi usudila glumiti u jednom od njih. 'Nisam od onih djevojaka koje svojim prijateljicama prepričavaju stvari iz svog kreveta. Sramežljiva sam', kaže Soraja. Ipak najviše joj smeta predrasuda da netko tko se slika gol odmah ide sa svakim u krevet.

'To je apsurdno. Zadovoljna sam svojim tijelom i zašto ga ne bih pokazala? Lažnih moralista ima svugdje, ali me ne može poremetiti ničija izjava jer sam svjesna tko sam', dodala je.