Iako se nedavno riješila viška kilograma nakupljenih u trudnoći, Mariah Carey ovoga se puta malo preračunala odjenuvši uske uske hlače.


Poznata pjevačica posebnog glasa Mariah Carey stigla je u Ischgl u Austriji kako bi održala koncert. Diva se voli hvaliti svojom novom linijom, no izgleda da uske hlače nisu bile najbolji odabir za nju jer joj se ocrtavala svaka krivulja na tijelu- i ono što nije htjela pokazati. 

>> 'Osjećala sam se kao da imam 3500 kilograma!'

Vezani članci Mariah Carey Od Elvisa do "All I want for Christmas is you": Ovo je top pet najprodavanijih božićnih albuma svih vremena Mariah Carey Zahvaljujući božićnom hitu zaradila je 60 milijuna dolara, a pjesmu koja je neizostavan dio blagdana obožavaju čak i - koze

Nakon nastupa, Mariah je viđena u šetnji sa svojim suprugom Nickom Cannonom s kojim je proslavila četvrtu godišnjicu braka i obnovljene bračne zavjete. I njihovi blizanci prisustvovali su svečanom događaju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.