Da slava ima i drugu, mračniju stranu medalje, najbolje je okusila glumica Halle Berry koja se zbog paparazza namjerava preseliti u Francusku.


Prije nekoliko dana fotografi koji su je dočekali isred restorana gdje je večerala sa zaručnikom Olivierom Martinezom su je poprilično iživcirali.

Vezani članci Slika nije dostupna Sud presudio u korist Halleinog bivšeg! Slika nije dostupna Ruku pod ruku sa dragim: Izgleda jednostavno predivno!

No ovog puta Halle je bila još kraćeg fitilja: nakon što je otpratila kći Nahlu u školu, prema okupljenim paparazzima nije imala milosti. Vikala je na njih, a u jednom trenutku nasrnula je na automobil jednog fotografa te mu je, sudeći po fotografijama, 'rekla što ga ide'. Izgleda da joj je zasmetalo što su fotografirali nju i njezinu kći prije samog ulaska Nahle u školu.

>> Ovakvu je nismo vidjeli: Paparazzi izvukli najgore iz nje!

Lijepa glumica već duže vrijeme vodi bitku s paparazzima, što je i istakla.
'Nije da me jedan fotograf čeka u grmlju, nego je njih 20 do 30 i stvaraju nelagodu. Ne žalim se zbog sebe jer sam odrasla i mogu to podnijeti, ali djeca ne bi trebala biti dio svega toga', u više navrata isticala je Halle Berry. Pogledajte galeriju!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.