Rihanna ne propušta niti jednu priliku da bi 'provocirala' svojim seksi atributima.


Tako je Rihanna snimljena dok je odlazila na nastup kanadskog repera Drakea u londonsku O2 Arenu, a vjerovali ili ne, poznata pjevačica je kao prijevozno sredstvo upotrijebila – podzemnu željeznicu.

Vezani članci Halsey (Foto: Getty Images) Ljubiteljica visokih proreza još jednom dokazala da zna kako svoj glavni adut istaknuti na seksi način Slika nije dostupna Čak se i ne trudi biti seksi – jednostavno se pojavi!

Rihanna se u podzemnoj pridružila 'običnim smrtnicima', te je nepotrebno reći da je sa svoji pojavljivanjem privukla pažnju svih nazočnih, a njezin seksi outfit pri tome je definitivno odigrao važnu ulogu.

>> Provokativne slike seksi pjevačice - na jednom mjestu!

Naime, Rihanna je obukla visoke crne čizme, crnu majicu s uzorkom vatre, a što je imala ispod nje nismo sigurni, jer kako fotografije pokazuju, izgledalo je kao da poznata pjevačica ispod majice ne nosi baš ništa. Ukoliko je Rihanna i obukla vruće hlačice, onda su to bile najkraće vruće hlačice ikada, jer se doista činilo kao da poznata pjevačica 'ispod pojasa' zaboravila odjenuti bilo što osim seksi čizmi.