U malom američkom gradiću koji broji svega 20 tisuća stanovnika jučer je prodan jedan od nasjkupljih grudnjaka na svijetu.


Možete li zamisliti grudnjak koji košta više nego cijela vaša imovina?

Vezani članci Slika nije dostupna Zlato i dijamanti: Ovaj iPhone je najskuplji telefon na svijetu! Slika nije dostupna 3D animacija SPEKTAKULARNE PLJAČKE dijamanata!

>> Grudnjak Whitney Houston prodan za 105 tisuća kuna!

Na jučerašnjoj aukciji u malom Američkom gradiću, prodan je grudnjak za iznos od milijun dolara. No, kao što vjerojatno pretpostavljate, ne radi se o običnome grudnjaku. Na njemu je godinu dana radilo 40 ljudi. Optočen dijamantima i 18 karatnim zlatom ovaj grudnjak svakako se može uvrstiti u neke od najskupljih odjevnih predmeta na svijetu.

Prošle godine se grudnjak koji je za Victoria's Secret nosila Miranda Kerr prodao za nevjerojatnih 2.5 milijuna dolara. No, unatoč većoj cijeni, za razliku od 'Mirandinog grudnjaka' ovaj 'jeftiniji' ne sadržava nikakvu tkaninu, on je napravljen od čistoga zlata.

Gospodin Aubrey koji je dizajnirao grudnjak nazvao ga je po svojoj supruzi Riti, a otkrio je kako postoji mnogo ljudi koji žele svojim boljim polovicama pokloniti ovakav grudnjak.

'Ako imate dovoljno novaca, zašto se ne biste pohvalili kako imate grudnjak od milijun dolara' rekao je Aubrey dodajući kako je vlasnici grudnjaka pažnja zajamčena.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.