Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nasilje je obilježilo zadnji dan karnevala u brazilskom gradu San Paulu!


'Okidač' nasilju je bilo nezadovoljstvo s odlukama žirija koji su proglašavali ovogodišnje pobjednike među školama sambe koje su zadnja tri dana defilirale Sambadromom brazilskog grada.

Vezani članci Bez grudnjaka Mrze nositi grudnjake pa su na Instagramu objavile slike zbog kojih su ih i svi ostali zamrzili Prirodne ljepote Ponosno pokazale prirodne ljepote i ostavile gledatelje bez daha

Kada je žiri nakon trodnevnog karnevalskog paradiranja na Sambadromu u San Paulu u utorak kao sveukupne pobjednike proglasio školu sambe Mocidade Alegre, na dodjeli nagrada su izbili neredi koja je na kraju morala obuzdavati policija.

>> Polugole i toples plesačice okupirale Rio de Janeiro!

>> Započeo najseksi karneval na svijetu: Parada u Rio de Janeiru

Naime, nezadovoljni članovi drugih škola su usred ceremonije napali žiri te potrgali glasačke listiće i pokušali oteti pobjedničke pokale, a sve je eskaliralo u nered u kojem je morala intervenirati policija, što obuzdavajući vatrene ljubitelje sambe, što da bi žiri odveli na sigurno, daleko od razjarene rulje.

Školi sambe Perola Negra je tijekom nereda zapaljena njihova svečana pokretna pozornica, policija je tijekom nereda uhitila dvoje ljudi, a mnogi očevici su bili šokirani čitavim incidentom.

'Mogu razumjeti da su neki ljudi bili nezadovoljni i uzrujani s odlukama žirija, no to ipak nisu reagirali primjereno', kazao je jedan od očevidaca. Ove godine u San Paulu se za karnevalsku titulu natjecalo 14 škola sambe.