Mlada Tatiana oduvijek je imala probleme s kilogramima. Jednoga je dana odlučila preuzeti kontrolu nad svojim životom.


Tatiana Rybakova težila je 105 kg sa samo 14 godina. Oduvijek je bila bucmasta djevojčica, a suvišne kilograme pokušala je izgubiti različitim dijetama koje nisu djelovale.

>> 'Ne želim biti mršava i nesretna, želim jesti i uživati u životu'

Vezani članci PR Žene potvrđuju: Briše centimetre u struku i skriva šlaufiće na trbuhu Rusija se još uvijek bori s velikim šumskim požarima na istoku	 - 5 VIDEO Upravo gore najgori požari u najvećoj zemlji svijeta: "Samo kiša ondje može pomoći..."

Gledajući se u ogledalo jednoga dana, odlučila je u potpunosti promijeniti svoj život i pobijediti probleme koji su je mučili čitavo djetinjstvo. Zahvaljujući snazi volje, zdravoj prehrani, predanosti i fizičkoj aktivnosti, Tatiana je bez ikakvih 'trikova' ostvarila impresivne rezultate kroz nekoliko godina. Kako je ona rasla, tako se i njezina kilaža smanjivala.

Njezinu borbu s težinom možete pogledati u kronološkoj galeriji na stranici gdje je i objavila svoju borbu.Bucka je stvarno postala prava seks bomba!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.