Iako su poznate manekenke, neki ipak misle kako supermodelima nije bilo mjesto na zatvaranju Olimpijskih igara.


Supermodeli Naomi Campbell i Kate Moss svjetski su poznate manekenke, no neki ipak smatraju kako one nisu bile dobar odabir za zatvaranje Olimpijskih igara zbog prijašnjih afera u njihovim burnim životima.

Vezani članci Kate Moss Ona je zaista divna žena, ali ova fotošopirana slika ipak ne prikazuje pravo stanje stvari jer droga je ostavila svoj trag Naomi Campbell (Foto: Instagram) Prekrasna manekenka koja i u 49. godini izgleda savršeno htjela je imati djecu s Robertom De Nirom

Prve reakcije na Twitteru bile su brutalno iskrene i nisu štedile poznate ljepotice. Kate Moss nije prošla bez komentara, a na Twitteru je Charles Arthur naglasio kako netko tko iza sebe ima kokainsku aferu ne bi trebao biti na Olimpijskim igrama. Njezina agentica priznala je kako je uspjela udvostručiti svoj budžet nakon što je uhvaćena u šmrkanju kokaina, no izgleda da su svi zaboravili na taj skandal.

>> Jednako zavodljive kao na samom početku: Začinile su večer!

'Zlatnu medalju za bacanje telefona osvojila je Naomi', komentirao je Jojo Mayes na Twitteru aludirajući na snimanje filma 'Prisoner of Love' gdje se fizički sukobila s filmskom asistenticom Georgianom Galanis koju je uhvatila za vrat, napala telefonom i udarila je dvaput u rame. Naomi je tada bila uhićena, optužena za fizički napad i nanošenje ozljeda, no nakon toga je ponovno napala svoju asistenticu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.