Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mlada Francuskinja Ema objavila je na YouTubeu filmić sastavljen od fotografija s ljetovanja i nazvala ga po mjestu gdje je ljetovala.


A mjesto se zove 'pornic'i nalazi se na obali Atlantskog oceana, nedaleko Nantesa. 'Pornic' je objavljen prije četiri godine i dosad je prikupio 4,7 milijuna pregleda. Većina njih su... napaljeni Balkanci.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Uhvaćena u prevari: 'Ovo je Nina, supruga mog najboljeg prijatelja' Slika nije dostupna VIDEO Hit na Youtubeu: Nestašni psić ne pušta bikini pjevačice!

Naime, Ema nije ni slutila kako je riječ 'pornic' na Balkanu jedan od najguglanijih pojmova. I tako, frajer upiše 'pornic', a dobije nevine slike Eme i društva na kojima su prikazani kadrovi s ljetovanja. Ovaj primjer samo pokazuje koliko je zapravo internet moćno sredstvo za privlačenje pažnje, a u mnogim slučajevima i zarade.

U mnogim slučajevima ovakvi pojedinci poput Eme steknu i svjetsku slavu. Doduše, kratkoročnu, no vijek trajanja njihove slave opet ovisi samo o njihovoj 'poduzetnosti'.

Uglavnom, video je prikupio i 1.472 komentara. Najbolje da sami vidite što su razočarani muškarci pisali kad su shvatili kako u ovom videu nema ni 'p' od pornića.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.