'Francuzi su je***o ludi!!! Ako me gurneš, gurnut ću i ja tebe!!! Paparazzi i ostali luđaci uključeni!!!! Morala sam bježati sa željezničke stanice. Totalno ste izvan kontrole s tim sranjem u Parizu', napisala je zvijezda na Twitteru.


Bijesna Rihanna 'popljuvala' je svoje francuske obožavatelje i, iako je za kaos koji je izazvala na željezničkom kolodvoru u Parizu sama kriva, obrušila se na svoje obožavatelje od kojih je morala bježati kad je iz Londona stigla na kolodvor Gare du Nord.

>> Pijana divljala po disku, penjala se po stolovima, razbijala boce i čaše

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Majmun nije odustao dok nije oživio drugog majmuna Slika nije dostupna Nina zna iz prve ruke: 'Očajno je kad vas netko prati'

Naime, pjevačica je na Twitteru objavila broj vlaka i vrijeme dolaska na pariški kolodvor, a tu je informaciju iskoristila horda njenih obožavatelja koji su pohrlili vidjeti svog idola. Kaos koji ju je ondje dočekao temperamentnu pjevačicu nije nimalo obradovao, već potpuno izbezumio. Svoj bijes izrazila je na Twitteru.

>> Partijala do 6 ujutro u još jednom 'promašenom' outfitu

Zaštitari na Gare du Nordu rekli su da je Rihannino ponašanje bilo krajnje neodgovorno. Smatraju da nije smjela objaviti broj vlaka i vrijeme dolaska na društvenoj mreži.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook