Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sarah Harding, britanska pjevačica i nekadašnja članica grupe Girls Aloud, završila je u bolnici tijekom odmora u Austriji.


Prema pisanju britanskih medija pjevačica je u nedjelju rano ujutro primljena u bolnicu s ozljedama ruke i oteklinama po licu.

Vezani članci Sjednica Sabora Burno u Saboru zbog izmjena Zakona o braniteljima: "Udaljava ih se od društva i realnog života" Dvorac Marienburg u Njemačkoj - 2 Princ Ernst August od Hannovera tužio sina: "Vrati mi dvorce koje sam ti darovao"

Sarah i njen dečko Theo De Vries bili su na odmoru u Innsbrucku,a gosti hotela u kojem su odsjeli ispričali su kako su se posvađali nakon povratka s proslave Nove godine.

Iz njihove sobe čuli su se urlici i lupanje, a nakon što je izgred potrajao, gosti hotela pozvali su policiju.

Sarah je poslije snimljena kako se vraća kući zamotane ruke, a prisutnima je komentirala kako je iza nje najgori tjedan.

Nešto kasnije oglasio se i Theo koji kaže kako je jedina žrtva u cijeloj priči on. Theo je ispričao kako ga je pjevačica tukla i bacila pepeljaru njemu u glavu, zbog čega ima podljev ispod oka i ozljede na nozi.

30-godišnja Harding prošle se godine liječila od ovisnosti o drogi i alkoholu. A nakon prekida s bivšim zaručnikom Tomom zatražila je i psihijatrijsku pomoć.