Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uragan Irene umalo je ugrozio jednog od najpoželjnijih neženja Hollywooda – Bradleyja Coopera. Glumac je u nedavnom intervjuu otkrio kako njega i ekipu evakuirali u zadnji trenutak.


Set za njegov novi film, koji je snimao u američkom gradiću Schenectady u državi New York, gotovo je u potpunosti uništio uragan Irene. 'U trenutku sve je bilo poplavljeno. Ekipa je u čamcima premještala kamere i drugu opremu. Svi smo se morali evakuirati', otkrio je Cooper.

>> Zvijezda 'Mamurluka' otkrila kako se riješila ovisnosti

Vezani članci Uragan Eta poharao srednju Ameriku - 2 Poginulo najmanje 70 ljudi, uništene tisuće domova - Uragan Eta u Srednjoj Americi pretvarao ulice u blatne rijeke Uragan Zeta poharao jug SAD-a - 6 U uraganu koji je poharao jug SAD-a poginulo šest ljudi, poplave probile brane, proglašeno je i izvanredno stanje

Dramatične trenutke kad je uragan poharao New York proživjeli su i mnogi drugi, set Bradleyjevog filma nije jedini koji je ugrozila Irene. I nova sezona serije 'One Tree Hill' prestala se snimati nakon što je set potpuno uništen. Srećom, nitko nije ozlijeđen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook