Po događanjima unatrag zadnjih nekoliko dana bi se moglo zaključiti da gdje god lijepa Georgia Salpa dođe, izbije neki nered.


26-godišnja manekenka i reality zvijezda Georgia Salpa sinoć je u Londonu nazočila Blackberry Partyju, koji je nedugo nakon početka prekinut nakon što je jedan od posjetitelja napadnut s nožem. Muškarca odgovornog za napad je savladalo osoblje kluba, te je po dolasku policije uhićen, a ozlijeđeni posjetitelj je po hitnom postupku prevezen u bolnicu od strane hitne pomoći.

>> Kaos u Londonu zbog seksi manekenke i njezinog pratitelja!

Vezani članci Slika nije dostupna Počastila fanove seksi 'razglednicom' Slika nije dostupna Pozirala nauljena sa golišavim dečkima

Uz Georgiu su se na partyju našli i mnogi drugi britanski celebrityji poput Lauren Goodger, Fazera i Jadea Williamsa, između ostalih, no kako je event prekinut nakon napada nožem, te večeri se nisu baš dobro zabavili.

A kako je Georgia prije nekoliko dana indirektno izazvala kaos u središtu Londona, zbog kojeg je morala intervenirati policija, nakon sinoćnjeg događaja se čini da nevolje 'slijede' lijepu Salpu gdje god da krene.