Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ekrem Jevrić, najpopularniji po svom hitu 'Kuća Poso' bio je glavni krivac za masovnu tučnjavu u New Yorku.


Ekrem Jevrić prošlog četvrtka je bio glavni krivac za masovnu tučnjavu u klubu 'Trocadero Bar and Grill' u New Yorku. Sve je počelo kada je Ekrem, koji je bio u društvu repera Alija Kinga, počeo vrijeđati i provocirati konobaricu koja ih je posluživala, izvještavaju srpski mediji.

Vezani članci Vršnjačko nasilje Nasilnici iz Kaštela: Policija objavila detalje odvratnog zlostavljanja koje je užasnulo Hrvatsku Tučnjava (Foto: Screenshot) Tučnjava završila i prije nego što je počela, a razmetao se potezom kao paun

U tom trenutku se jedan od gostiju umiješao i upozorio Ekrema da prestane vrijeđati konobaricu, a nakon što on to nije učinio, došlo do fizičkog obračuna i masovne tučnjave. Reper Ali King je intervenirao kako bi obranio Ekrema, pa je razbio vilicu jednom od muškaraca koji je sudjelovao u masovnoj tučnjavi.

>> Ekrem Jevrić otet i pretučen u Sarajevu

Epilog čitave priče je bilo uhićenje Alija Kinga, inače balkanskog hip hop izvođača iz Toronta, kojeg zovu i livanjski kralj hip-hopa. Ako bude osuđen reper će platiti 5.000 dolara kazne. Suđenje će biti održano 9. ožujka, a Ali King je priznao da Ekrem nije trebao vrijeđati konobaricu, no ipak nije htio svog prijatelja 'ostaviti na cjedilu'.