Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Danas su možda popularni i uspješni, ali podsjećamo vas kako su karijeru započele neke hrvatske zvijezde.


Stare snimke uvijek nas podsjete na neka stara vremena, a uz njih se i dobro nasmijemo nečijoj frizuri ili odjeći.

Vezani članci Maja Šuput Šuput u čipkastom donjem rublju pokazala trudnički trbuščić: "Veselim se svakom centimetru života u sebi..." Nives Celzijus Ovako to zvuči kad članica žirija provocira: ''Vidi se da si dirkanje savladao s Nives Celzijus...''

Poznati glumac Rene Bitorajac, svoju karijeru počeo je u mladim danima kao voditelj, što i sada povremeno čini, a jedan od prvih sugovornika bio mu je kantautor Đorđa Balaševića.

Maja Šuput danas je poznata pjevačica, a karijeru je započela zapravo kao plesačica. U spotu dance zvijezde Veline 'Sherry ,Sherry', Maja je pokazala svoje vještine, a pridružio joj je i pjevač Alen Hržica.

Nives Celzijus oduvijek je bila ambiciozna i točno je znala što želi, a njen talent prepoznao je i Mladen Burnać s kojim je zaplesala u spotu za pjesmu 'Ne zovi mala policajce'.

A u spotu Borisa Novkovića karijeru je započela i Tamara Garbajs. Tamara je danas poznata kazališna i televizijska glumica, a trenutačno je možemo gledati kao Vjeru u seriji 'Larin izbor'.

 

Od svoje četrnaeste godine Ivana Banfić nastupala je kao pozadinska pjevačica mnogim tada poznatim hrvatskim pjevačim. S obzirom da je završila srednju glazbenu školu smjer klavir, Ivana je u tim spotovima pokazala i svoje sviračko umijeće.