Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladić koji je jučer počinio stravičan zločin o kojem bruji cijeli svijet, a samo dan prije on je tražio malo zabave preko interneta.


John Holmes navodno je otvorio profil na jednoj stranici za seksualne kontakte samo dan prije no što je počinio masakr u američkome kinu.

Vezani članci Stravično ubojstvo na Kajzerici (Foto: Marin Tironi/PIXSELL) Imao je ilegalno oružje i odbio se predati policiji: Ubojica je bio 36-godišnji taksist, preživjela beba je njegovo dijete Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Milan Bandić o masakru na Kajzerici: Pojedinačni incidenti ne utječu na sigurnost u gradu

>> Skoro poginuo!

Na stranici su pronašli njegovo ime i sliku te njegove seksualne preferencije. Korisnički račun napravio je pod imenom 'classicjimbo' a pod pozdravnu poruku na profilu napisao je 'Hočeš li me posjetiti u zatvoru?' navodi TMZ.

Među seksualni preferencijama Holmes je označio seks sa ženama ili parovima, a za sebe je napisao kako je normalan i drag dečko koji traži malo zabave.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.