Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Model Kate Upton u ulozi seksi časne sestre najupečatljitivi je dio trailera za film ' Three Stooges'.


Dok orginalna verzija kratkih filmova 'Three Stooges' prati smiješni trojac koji priča viceve i upada u nevolje, nova filmska adaptacija sasvim je drugačija.

Vezani članci Fail Snimanje na plaži završilo naopako, bikini joj zapeo za granu pa ostala visjeti na gaćicama Kristina Mendonca Može se ona protezati u bikiniju koliko god želi, ali prava je zvijezda u pozadini

Umjesto urnebesne komedije gledatelje će privući nevjerojatni prizori Kate Upton u bikiniju. Model glumi nesvakidašnju časnu sestru u samostanu u kojemu su Stoogesi odrasli.

Kate nije jedina privlačna časna u filmu. Oskarovka Jennifer Hudson glumi časnu Rosemary, no u filmu ju nemamo priliku vidjeti u bikiniju već samo u tradicionalnoj opravi.

Ova moderna adaptacija 'Three Stoogesa' dugo se snimala i njen nastanak obilježen je brojnim problemima. Benicio del Toro trebao je glumiti jednog od glavnih likova, no na kraju je odustao. Ista priča ponovila se sa Sean Pennom i Johnny Knoxvillom, a kako je sve na kraju ispalo uvjerite se sami u videu.