Američka glumica svoje je glumačke angažmane zamijenila partijanjima koji su ostavili traga na njezinom izgledu i zdravlju.


Tara Reid počela je osjećati posljedice konstantnog partijanja. Mlada glumica primljena je u bolnicu nakon što je trpjela jake bolove u želucu u Nici, prenosi TMZ.

>> Nova romansa: Ljubi 24 godine starijeg?

Vezani članci Američka pita (Foto: Screenshot) Film koji je rušio sve tabue: Možete li vjerovati da smo ove scene gledali prije 20 godina? Ruske zabave (Foto: klyker.com) Ako su im obične zabave tako razuzdane, kako će tek izgledati doček Nove?

Reid navodno boluje od akutnog pankreatitisa, bolesti gdje tijelo počinje izjedati gušteraču, a simptomi su proljev, povraćanje i visoka temperatura.

Samo nekoliko dana prije nego je završila u bolnici, Tara je partijala po luksuznim jahtama ne žaleći se na bolove.

Glumica je svoju veliku priliku na filmskim platnima dobila s prvim nastavkom popularnog filma 'američka pita', no u kratko vrijeme došla je na glas kao 'loša hollywoodska djevojka' zbog učestalih partija te navodnih ovisnosti o drogi i alkoholu.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.