Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

16-godišnja sudionica showa 'Big Gypsy Wedding' svojim je izjavom šokirala stanovnike Velike Britanije.


U reality showu 'Big Fat Gipsy Wedding' britanski nomadi pokazuju kako izgleda njihov način života. Oni su ponosi na svoje obiteljske korijene, pretjeruju u svemu, opsjednuti su blještavim nakitom i brzim autima, a djevojke posebno ulažu u izgled.

Vezani članci Slika nije dostupna Postala konkurencija mami opsjednutoj sunčanjem! Slika nije dostupna Solarij zabranjen za maloljetnike

Tako je 16- godišnja Sammy Jo izazvala bijes javnosti kad je u jednoj emisiji izjavila da ako dobije rak bar će izgledati lijepo.

Sammy Jo prijavila se na lokalno natjecanje ljepote te zbog toga tri puta tjedno posjećuje solarij 'Ako dobijem rak, dobijem rak. Bar ću izgledati dobro', izjavila je Sammy.


Nakon te izjave 7 milijuna Britanaca oglasilo se na Twitteru kritizirajući Sammy i televizijsku kuću koja puštajući njenu izjavu veliča ovu tešku bolest.

Sammy Jo nije zabrinuta za zdravlje kaže, kako bi odlazak u solarij smanjila na dva puta na tjedan ali nikako ga ne bi prekinula.

Djevojčice u ovom showu u solarij kreću već s devet godina. A kažu kako im je važno da izgledaju lijepo i da stvore lijep kontrast.

 Cijelu epizodu možete pogledati ovdje.