Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Posljednji dan 2011. godine idealna je prilika za podsjetiti vas što ste najviše čitali.


Donosimo vam 10 članaka koji su bili najčitaniji na našem portalu u showbizz sektoru.

Vezani članci Ivana Brkić Tomljenović o 2017. (foto: Anamaria Batur) "U 2017. gledali smo politički triler kakvog se ne bi posramili ni scenaristi Kuće od karata" Ivana Pezo Moskaljov o 2017. (foto: Anamaria Batur) "Ni 'm' od modernizacije, a prilika je bilo": Najvažnija događanja vezana za Hrvatsku vojsku u 2017.

Prvo mjesto je zauzeo nedavni nastup zvijezda u Domu sportova na kojem je najviše oduševljenja izazvao Halid Bešlić. Koncert iz Doma sportova mogli ste uživo pratiti na našem portalu Dnevnik.hr.

Sjećate se ljeta na Zrću? E, pa upravo se na drugoj poziciji nalazi članak naziva 'Ludilo na Zrću: Naša kamera uhvatila par na plaži 'usred posla'. O kakvom poslu se radi... Prisjetite se OVDJE!

Iako Vlatka Pokos nije prisutna često u medijskom prostoru, kad se pojavi odmah rasturi čitanošću. Pogotovo ako joj netko 'stane na žulj'. Na trećoj poziciji nalazi se članak 'Pogledajte kako su 'balavci' stali na žulj Vlatki Pokos'.

'Prva hrvatska porno glumica priznala: Nakon snimanja imam problema s hodanjem'... upravo je ovo četvrti najčitaniji članak na portalu. A ova dama je jedina i neponovljiva – Alexa Wild.

Peto mjesto zauzeo je članak 'Djevojka na pozornici oralno zadovoljavala golog muškarca', što je samo još jedan dokaz kao internetska publika voli seksi sadržaj. A djevojka je muškarca zadovoljavala na pozornici drugog po redu hrvatskog erotskog sajma.

Na šestom mjestu nalazi se još jedno Zrće. I to najluđi trenuci prijenosa sa Zrća. Čijeg prijenosa? Našeg portala Dnevnik.hr! Naime, ljetos smo se uživo uključivali u lude partije na Zrću koje ste imali priliku gledati iz svog naslonjača putem monitora ukoliko ste se uključili na Dnevnik.hr. Pripremite se, bit će toga još i više u 2012. godini!

'Hrvatska oduzima dah. To je raj na zemlji', napisala je na Twitteru Solange Knowles prilikom posjeta Hrvatskoj sa svojom poznatom sestrom Beyonce i njezinim suprugom Jay Z-jem tijekom ljeta. Bio je to posjet kojeg je prenio cijeli svijet jer je poznata pjevačica upravo na Hvaru prvi put pokazala svoj goli trudnički trbuh.

Na osmom mjestu po čitanosti nalazi se spektakularno vjenčanje princa Williama i Kate Middleton. Može se reći kako je to ujedno bilo i vjenčanje godine.

A kakva bi ovo lista bila bez Supertalenta koji je bio izvrsno čitan na našem portalu. Tako je na devetu poziciju zasjeo članak 'Sin se naljutio i otišao usred točke', a na devetu 'Nina: Je li ovo moguće? Narodna na klaviru'.

Eto, upravo ovih 10 članaka najviše ste čitali, najviše im vremena posvetili... najviše su vas oduševili. Vjerujemo kako ćete i u 2012. godini na našem portalu Dnevnik.hr pronaći mnoštvo sadržaja koji će vam se svidjeti. Stoga, ostanite i dalje uz nas.