Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna od najvećih makedonskih umjetnica Kaliopi Bukle, koju mnogi nazivaju makedonskom Terezom Kesovijom, neočekivano je pred mnogobrojnom hrvatskom publikom progovorila o razvodu.


Makedonska diva sinoć je koncertom promovira novi album na hrvatskom jeziku. Tom je prilikom primila dvostruke čestitke. One za vrhunski album, ali i za hrabrost koju je pokazala priznavši pred svim uzvanicima kako se prije tri mjeseca razvela od svog drugog supruga Vasila Zafirčeva.

Vezani članci Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik podijelila sadržaj jedne od poruka koje joj je Dino ostavio: "Bilo ih je posvuda" Adele i Simon Konecki (Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL) Proslavila se jer nije prestajala plakati za bivšim, hoće li to i sada biti slučaj?

Njezin novi album 'Poruka' sadrži jedanaest ljubavnih pjesama na hrvatskom jeziku. 'Ne želim banalizirati i trošiti riječ ljubav, ali ljubav je u biti najvažnija da njome očuvamo sebe, naše postojanje i postojanje našeg svijeta... Volite se ljudi i nemojte se prestati voljeti jer život je prekratak', izjavila je Kaliopi Bukle.

Što su na promociji albuma o makedonskoj pjevačici , između ostalih kazale Zdenka Kovačiček, Marija Husar i Nina Badrić, saznajte u video prilogu InMagazina.

>> Kaliopi udružila snage s hrvatskim producentima

>> Crne ruže i suze na sceni