Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan od najpoznatijih hrvatskih reprezentativaca, 23-godišnji Dejan Lovren nedavno je primio sretne vijesti.


Nogometaš francuskog Lyona za sedam  mjeseci postat će ponosni tata. Budući da je i prije isticao kako mu je obitelj na prvom mjestu, tvrdi da je za ulogu oca itekako spreman.

Vezani članci Građani se pred Klaićevom opraštaju od preminule djevojčice - 4 Podignuta optužnica protiv roditelja dvoipolgodišnje djevojčice čija nas je smrt šokirala: Terete majku da ju je gurnula Slika nije dostupna Jedan od najplaćenijih hrvatskih igrača postaje otac!

S djevojkom Anitom Sekulić nestrpljivo iščekuje dolazak prinove.
'Kad mi je priopćila sretnu vijest, Anita i ja bili smo na aerodromu u Londonu, vraćali smo se s godišnjeg odmora iz Dubaija. Preplavili su me snažni osjećaji. Tada sam usitinu bio najsretniji čovjek na svijetu, pogotovo jer sam taj trenutak već neko vrijeme željno iščekivao. Neopisivo je kada znate da će vam se uskoro život promijeniti iz temelja, a vi taj trenutak jedva čekate', ispričao je Dejan za časopis 'Story'.

Spol djeteta još ne znaju ali, kako kaže Dejan, nije im ni važno. Razmišljaju samo o tome da sve bude u redu s trudnoćom i bebom. Nogometaš ističe da ni o imenu nisu razmišljali, ali smatra kako će i oko toga postići kompromis.


>>Jedan od najplaćenijih hrvatskih igrača postaje otac!

'Prije nego što smo doznali za trudnoću, Anita i ja dogovorili smo vjenčanje za ljeto 2013.godine, prvenstveno zbog mojih poslovnih obveza. Ne mislimo ništa požurivati zbog novih okolnosti, sve ide točno kako smo zamislili', zaključio je Dejan.