Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovaj tjedan obilježen je međunarodni Dan muškaraca! Otkrili smo ponašaju li se slavni Hrvati gentlmenski prema svojim damama, vjeruju li u tradicionalne uloge žena i muškaraca, te kako se snalaze u kućanskim poslovima.


Iako tvrde da često ne razumiju što žene žele, čini se da su poznati Hrvati i dalje pravi gentlemani. I dok se razlike između spolova često ističu, i slavni Hrvati i Hrvatice pomalo žale za prošlim vremenima i tradicionalnim vrijednostima.
'Mislim da je jako dobra stvar da muškarac ostane muškarac, a žena da ostane žena. Kao što je bilo nekad', kaže Sandi.

Vezani članci Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina podsjetila kako je izgledala s plavom kosom, pokazala i dekolte: "Bila si naljepša na svijetu" Nina Badrić (Foto: Instagram) Njezina je prirodna ljepota pravo osvježenje u moru plastičnih i operacijama dorađenih lica

I Nina Badrić bi voljela 'da se vratimo u ona vremena kad je muškarac nekako bio stup i neki nositelj obitelji.' 'Danas je ovo generacija koja funkcionira putem Facebook-a, putem tehnologije. Nekad si ipak morao prići nekome, nešto reći. I početi riječima, nekakvim dodirom, zavođenjem.', dodaje Nina.

Ipak, izgleda da se mladi Mateo Kovačić pomalo boji žena. 'Mislim da su žene malo opasne, zeznute, treba ih malo dovest u red. I tu smo mi da to rješavamo. Treba bit malo strog, oštar. To je bar moje mišljenje za sad', zaključio je Mateo.

Pogledajte u prilogu kako se poznati muškarci snalaze u kućanskim poslovima!