Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U utorak 3.srpnja dočekuju vas Doris Pinčić i Ivan Herceg u zagrebačkom kinu Cineplexx Centar Kaptol!


Film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' u samo prvih tjedan dana prikazivanja pogledalo je nevjerojatnih 11 tisuća gledatelja što označava rekord u suvremenoj hrvatskoj kinematografiji.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Izgubljenog princa' pogledalo 11 tisuća gledatelja! Slika nije dostupna Preko 3 tisuće obožavatelja pohitalo u kino dvorane!

Likovi Larinoga izbora očigledno su osvojili srca vjernih gledatelja koji su jednostavno morali provjeriti kako završavaju njihove sudbine. A veliki interes publike očekuje se svakako i u danima koji slijede, a svi obožavatelji i posjetitelji, osim filmske poslastice 03. srpnja u 20 sati, sat vremena prije projekcije koja je u 21 sat, u zagrebačkom kinu Cineplexx Centar Kaptol imat će priliku družiti se i s glavnim glumcima filma Doris Pinčić i Ivanom Hercegom.

Splitska publika također će imati priliku susresti se s popularnim zvijezdama. U splitskom Cineplexxu 04. srpnja od 18 sati do 19 sati najveći obožavatelji Larinog izbora imat će priliku ususret projekciji družiti se s Jagodom Kumrić i Stefanom Kapičićem.

>> Napokon o vezi s jednom od najljepših Hrvatica!

Cjelovečernji film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' izravno se nastavlja na događaje iz prve sezone serije čije je finale emitirano na Novoj TV 20. lipnja. Posljednja dva napeta nastavka ostavila su dosta toga otvorenim, a odgovore na dugoočekivana pitanja kao i nove, nikad prije viđene likove donosi upravo film.

Film Larin izbor: Izgubljeni princ režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge u njemu su ostvarili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali.

Sve informacije o filmu 'Izgubljeni princ' možete pronaći na web stranici izgubljeniprinc.dnevnik.hr

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.