Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ava Karabatić opet se našla na sudu!


Županijski sud u Zadru poništio je presudu Općinskog suda prema kojoj je Ava Karabatić oslobođena krivnje za ucjenjivanje profesora Živka Nižića te će joj se uskoro ponovo suditi.

Vezani članci Branislav Smiljanić i Sena Krupić Udovica osječkog glumca kojeg je usmrtio mladić: "Zahtjev za smanjenje kazne pokazuje da on ne razumije kakvo je zlo učinio" Koordinatorica Autonomne ženske kuće Neva Tolle Europski sud za ljudska prava presudio u korist aktivistice koja je javno prozvala zlostavljača

Avi Karabatić i njenom bivšem dečku Špiri Miličiću ponovo će se suditi zbog ucjenjivanja profesora jer je Županijski sud poništio oslobađajuću presudu.

Ava je mislila da je priča oko toga gotova te ju je sve ovo prilično iznenadilo, što nam je otkrila i u telefonskom razgovoru.

'Ja se ne bojim ničega. Pravo i pravda ponekad se ne poklapaju, ali ja se ničega ne sramim. Nisam slabić, možda sam gubila bitke, ali sam uvijek dobivala ratove', izjavila nam je Ava.
Također je dodala kako joj je sve ovo oduzelo puno energije. 'Zbog ovoga sam dobila zdravstvene tegobe i gastritis', pojadala se.

Kako god bilo, Ava će ostati snažna i braniti se do kraja. 'Borit ću se kao lavica i dokazati svoju nevinost. Jednog dana ću biti majka i žena i ne mogu se povlačiti tako po sudovima', rekla je.