Tinejđerka Charlotte O'Neill zbog Cheryl Cole imala je ozbiljnih poremećaja u prehrani. Želeći biti poput nje, smršavila je čak 20 kila!


Britanka Charlotte O'Neill s 15 godina postala je bolesno opsjednuta lijepom pjevačicom Cheryl Cole i zbog nje se podvrgnula rigoroznom režimu prehrane. Preskakala je doručak, smanjivala normalne porcije hrane i potpuno se odrekla slatkiša i čokolade. Rezultat? Gubitak 20 kilograma i odlazak u bolnicu zbog blagog oblika anoreksije.

Vezani članci Cheryl Cole Želi još djece, ali ni pod razno ne želi novog muškarca u životu, pa je krenula u malo drugačiju potragu Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Slavna mršavica probleme s prehranom kasno je priznala, a o braku s 22 godine starijim šarmerom rijetko priča

'Često sam osjećala gladno i slabo, ali sam trpjela jer sam znala da će me to dovesti bliže ostvarivanju cilja da budem poput Cheryl', priznaje za britanske medije.

Nakon što je zbog slabosti završila u bolnici, Charlotte je s majkom otišla na odmor gdje se polako počela oporavljati od gubitka kilograma. Sad Charolotte ima 18 godina, oporavlja se od anoreksije i drago joj je da Cheryl više nije sutkinja 'X- Faktora' da je ponovo ne dovede u iskušenje.

Što mislite, jesu li slave osobe krive za ovakve postupke mladih?