Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američko Roditeljsko televizijsko vijeće reagiralo je na Rihannin spot za pjesmu 'Man Down' u kojem ubija muškarca koji ju silovao. No, pjevačica im je odgovorila.


Roditelji smatraju da se spot ne smije prikazivati na televiziji zbog nasilja, točnije zbog čina ubojstva. No, 23-godišnja pjevačica ne želi zaustaviti svoje obožavatelje da pogledaju njen uradak.
'Imam 23 godine i nemam djecu. Zašto svi žele od mene da budem roditelj? Ja sam samo djevojka , a mogu biti vaš glas', napisala je Rihanna na Twitteru.
'Mi imamo slobodu stvarati umjetnost – pustite nas! Vaš je posao pobrinuti se da se vaša djeca ne pretvore u nas. Ne možete skriti djecu od utjecaja društva. Ako to činite, nikad se neće prilagoditi. Ovo je stvaran svijet', napisala je na Twitteru.
 

Vezani članci Rihanna Rihanna se pozdravila s Trumpom pa zbog ove fotografije postala pravi hit na Instagramu! Rihanna i A$AP Rocky Poslije milijardera ljubi glazbenika: Prvi put snimljena s novim dečkom, njihove zajedničke fotografije su urnebesne