Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Robert Pattinson i Kristen Stewart u vezi su četiri godine i čini se kako su spremni na korak nadomak braku.


Američki mediji pišu da je Kristen viđena kako isprobava zaručničko prstenje u draguljarnici Neil Lane u zapadnom Hollywoodu. Čelni ljudi draguljarnice na Facebooku su napisali kako ne mogu ni potvrditi ni negirati ovu glasinu. Time su, očito je, sve zapravo i potvrdili. No, kad su bili upitani za službenu potvrdu odgovorili su kako ne smiju komentirati svoje klijente zbog pravila o zaštiti njihove privatnosti.

Vezani članci Kristen Stewart (Foto: AFP) Glumica u slobodno vrijeme ne mari za to kako izgleda, no ovoga puta se itekako sredila Robert Pattinson (Foto: Getty Images) Malo se zapustio: Ovim frajerom žene su nekada bile opsjednute, a danas izaziva podsmijehe

>> Ona je najplaćenija glumica u Hollywoodu!

No, bez obzira na njihova pravila, ukoliko se par uskoro zaruči bit će to vidljivo na ruci zvijezde Sumrak sage te najplaćenije hollywoodske glumice.

Četiri godine veze za ovo dvoje mladih glumaca zaista je impozantno trajanje s obzirom na to da se radi o mladim, poželjnim ljudima čije veze u Hollywoodu brzo izgore. Možda su ih dodatno 'ojačale' njihove uloge u Sumrak sagi u kojoj glume zaljubljene mlade ljude te gdje su zapravo ljubavni partneri jedno drugom.

Tko zna što bi se dogodilo s njihovom vezom da su im partneri bili neki drugi mladi poželjni kolege, kao što obično biva. Sjetite se samo Angeline i Brada Pitta... Preostaje vidjeti u kojem smjeru će krenuti ova veza 22-godišnje Kristen i 26-godišnje Roberta, jednog od najpoželjnijih mladih glumaca.

Želimo im puno sreće na njihovom ljubavnom putu te onoliko ljubavi koliko je imaju Bella i Edward.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.