Angelina Jolie se odlično zabavljala u Amsterdamu , a nasmijavala su je kćeri Shiloh i Zahara koji su se odlučili rugati paparazzima koji su ih slikali.


Nakon što je u srijedu stigla u Haag, da bi slušala presudu bivšem vojnom diktatoru iz Konga, Tomasu Lubangi optuženom za korištenje djece u brutalnim ratnim okršajima, Angelina Jolie je s kćerima Shiloh i Zaharom provela opušten dan u Amsterdamu, gdje su se izvrsno zabavljali dok su plovili brodom po čuvenim kanalima glavnog grada Nizozemske.

>> Angelina opet na Haaškom sudu

Vezani članci Angelina Jolie i Pax Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Mučni detalji razvoda, Angelina otkrila sinu istinu o posvojenju: "Otac te nikada nije htio" Slika nije dostupna Životna drama: 'Sada mogu reći svojoj djeci da ne moraju strahovati da će me izgubiti'

A glavni i odgovorni za dobru zabavu su bili baš 6-godišnja Shiloh i 7-godišnja Zahara koje su svoju mamu zabavile tako što su se rugali paparazzima koji su ih slikali za vrijeme vožnje brodom. Njihovo ruganje, rađenje 'faca' i plaženje jezika izvrsno je zabavilo Angelinu koja se cijelo vrijeme smijala.

>> Najpoznatiji klinci na svijetu bez roditelja u šetnju