Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna od najpopularnijih grupa u Hrvatskoj, splitska grupa Magazin koja je u zadnjih godinu dana oborila rekorde od svog postojanja imat će čast među prvima otvoriti glazbeni program u novootvorenom Green Goldu Clubu.


U petak, 09.12. od 21h Green Gold Club dočekuje grupu Magazin te sa sigurnošću možemo reći kako vrhunske zabave i atmosfere neće nedostajati.

Vezani članci Slika nije dostupna Andrea Šušnjara: Na svakom koncertu dobijem bračnu ponudu Slika nije dostupna Zašto se Andrea Šušnjara ne želi udati?

'Sijamski blizanci', 'Kemija', 'Još se ne bi udala' i zadnja uspješnica 'Maslačak' siguran su dio spektakularnog repertoara ove grupe koja sa svojom novom pjevačicom lijepom Andreom Šušnjarom u godinu dana osvaja same vrhove domaće scene.

Vrhunsku zabavu u Green Goldu Magazin će dodatno začiniti promocijom odnosno premijerom svog novog spota ali i singla 'Luzer'. Spot je prošli tjedan snimljen u Šibeniku a Andrea je snimanje opisala sljedećim riječima: 'Obožavam razne kostime, make up, scenu itd. Jako sam kreativna pa volim i ove transformacije na setu. Snimali smo u jednom starom hotelu u Šibeniku gdje je temperatura bila kao u grobu pa sam se stvarno smrznula u tankoj haljinici'.
Ulaz je slobodan za sve!