Iako je velika pop zvijezda, Rihanna se redovito vraća svojim korijenima. Proslavila je bakin rođendan na obiteljskom okupljanju.


Na privatnoj zabavi Rihannina baka Clara 'Dolly' Brathwaite proslavila je rođendan, a njezina poznata unuka cijeli je događaj zabilježila i podijelila sa svojim obožavateljima na Twitteru.

Vezani članci Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Samo nekoliko dana nakon prekida s milijarderom utjehu je po tko zna koji put pronašla u kolegi? Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Pjevačica prekinula s milijarderom: Šuškalo se da je trudna, a prijatelji su bili uvjereni da je našla sreću s njim

Kako je zabava postala sve opuštenija, tako su i njeni djed i baka. Dolly je pozirala u modernoj verziji sa sunčanim naočalama na nosu, bejzbolskoj kapi na glavi i lancem oko vrata. I Rihanna je pozirala na zajedničkim fotografijama oduševljena što može provesti kvalitetno vrijeme s obitelji.

>> Tata iskritizirao Rihannu: Debela si!

Pjevačica je nedavno priznala i kako je njezin djed prilično zbunjen oko čestih promjena boje kose - koja je trenutno miks plave i crne. Osim toga, on ju još uvijek zove po krsnom imenu Robyn.

Rihannini baka i djed su se upoznali u Guyani, zatim su se nakon vjenčanja preselili na Barbados. Nakon toga su se preselili u New York, a Rihanna je s njima često provodila svoje ljetne praznike.