Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mariah Yeater, djevojka koja je optužila pjevača Justina Biebera da je otac njezinog djeteta, konačno je ulovljena u laži.


Tabloid TMZ objavio je poruke koje je Mariah nedavno poslala prijatelju, moleći ga da šuti o svemu dok ne izvuče novce od Biebera.

Vezani članci Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom Slika nije dostupna Tužba vrijedna 57 milijuna kuna!

Čovjek kome je Mariah slala poruke, očito joj nije tako dobar prijatelj jer je odlučio progovoriti o svemu. Poruke je isporučio TMZ-u i odvjetniku Justina Biebera. U porukama ga Mariah moli da izbriše inkriminirajući tekst u kojem njezina majka priznaje kako je otac djeteta njezin bivši dečko Robbie.
Nakon toga mu obećaje dio novaca od alimentacije kao zamjenu za šutnju.

Mariah je očito zaboravila na druge poruke koje je slala svom navodnom prijatelju, kao primjerice onu u kojoj ga moli da uvjeri Robbija da mora sudjelovati u životu svoga sina.

Odvjetnik Justina Biebera, Howard Weitzman, kaže da su poruke samo potvrdile izmišljenu priču Mariah Yeater. 'Ona je sve izmislila kako bi iznudila novac od Justina i prodala svoju priču medijima', rekao je Weitzman.

Preslike poruka Mariah Yeater možete pogledati OVDJE.