Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Scout Willis, 20-godišnja kći hollywoodskih glumaca Demi Moore i Bruce Willisa, uhićena je u New Yorku i zadržana tijekom noći u pritvoru zbog toga što je popila pivo na javnom mjestu i dala policiji krivotvorenu osobnu iskaznicu.


Willis se pojavila pred sucem u utorak i optužena je za krivotvorenje osobne iskaznice i konzumaciju alkohola na javnom mjestu. Puštena je bez jamčevine i mora se pojaviti na idućem ročištu 31. srpnja.

Vezani članci Bruce Willis, Demi Moore i Ashton Kutcher (Foto: David Miller/Press Association/PIXSELL) Nakon samo tri mjeseca veze pobjegli su od svih i vjenčali se, ali imali su i drugu raskošnu ceremoniju Bruce Willis - 3 Legendarni glumac konačno sa 16 godina mlađom ženom, sastali se u domu njegove bivše

>> Slavna kći osvanula gole guze

Policija ju je zatekla u ponedjeljak ujutro kako pije pivo iz limenke na postaji podzemne željeznice nedaleko od Union Squarea na Manhattanu, a u New Yorku je to zabranjeno.

Kada su joj policijski službenici pristupili, dala im je falsificiranu osobnu iskaznicu koja je glasila na ime Katherine Kelly, a nakon detaljnijeg ispitivanja otkrila je svoje pravo.

'Svatko je jednom bio u njezinim godinama i ne mislim da je to zločin stoljeća', rekla je njezina odvjetnica Stacey Richman.