Mlade zvijezde filma 'Spring Breakers' se, izgleda, odlično zabavljaju na snimanju.


Tako su Selena Gomez, Vanessa Hudgens i Ashley Benson uživale u lijepom floridskom suncu vozikajući se na skuterima i brčkajući se u plićaku.

Vezani članci Pedofilija na internetu, ilustracija U kampu u Bujama snimao golu djecu: Uhićen 41-godišnji Slovak Slika nije dostupna One su seksi, divlje, poznate i mlade!

U fluorescentinom kupaćim kostimima veseli trojac gotovo je zaustavio promet – stoga su brojni znatiželjnici zastali da vide o čemu je riječ. Mlade holivudske nade, 19 –godišnja Selena Gomez, 23 – godišnja Vanessa Hudgens i 22 – godišnja Ashley Benson pokazale su i svoje figure u žarkim kostimima.

Trojcu se pridružila i kolegica iz filma Rachel Corine, a ekipa je osim stalne dobre zabave, oformila i čvrsto prijateljstvo.
'Spring Breakers' je film o četiri mlade djevojke koje završe u zatvoru nakon pokušaja pljačke restorana, nakon čega ih iz pritvora izvlači trgovac drogom i oružjem koji od njih zahtjeva da za njega obave jedan prljavi posao, kojeg glumi James Franco.

>> Izgleda dobro čak i kad iskače iz prikolice

O svojoj ulozi nedavno je progovorila i Vanessa Hudgens.
'Ona je luda party djevojka. Ona nekako pokreće i gura svih naprijed, ali sve u najluđem i pomalo manijakalnom štihu. Ima i malo ludosti u mom karakteru, stoga jedva čekam ufurati se u lik', zaključila je.