Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Više od 600 puta osvojila je titulu Male Miss i jedna je od zvijezda TLC-evog reality showa 'Toddlers and Tiaras'. Malena Eden Wood više se neće natjecati, no već ima nove planove za svoju karijeru. Ili bolje rečeno, njena majka ima nove planove.


Njena majka Micki Wood, u službenoj je izjavi za medije rekla da želi i veću karijeru za svoju kćer. Ona ima u vidu novi reality show ili uloga u nekom od Disneyevih filmova. Otkrila je i svoj najveći san, a to je 'Edenin raj' koji bi uključivao njenu glazbu, proizvode, lutke…

Vezani članci Miss Universe 2019 (Foto: Promo) Sutra se bira Miss Universe: U Zagreb ponovno stigla i Ivana Trump kao članica žirija Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) Miss Universe Hrvatske stigla na svjetski izbor na Tajlandu i pokazala savršeno tijelo


'Mislim da prati korake velikih zvijezda kao što je Oprah Winfrey. Zašto ne bi bila hollywoodska zvijezda, imala reality show ili glazbeni spot? To je američki san! To je njena sudbina!', rekla je Micki koja je ujedno i menadžerica male Eden.

Došlo je mnogo kritika na račun njenog 'poslovanja', no Micki Wood je uvjerena da je to 'većini samo novo i nepoznato i nije više kontroverzno od mnogih drugih stvari u Americi'. Tvrdi da malena uživa u nastupima i da će to raditi dok god to sama želi.

Vrijedi li odreći se djetinjstva radi slave i bogatstva? Što mislite o odgoju Micki Wood?