Planetarno popularnog pjevača čeka poprilično 'neugodna' tužba!


Stacey Wilson Betts je podnijela tužbu protiv izdavačke kuće Island Def Jam Records i koncertnog promotora 18-godišnjeg pjevača Justina Biebera , te traži 9.23 milijuna dolara odštete (oko 57 milijuna kuna) zbog - oštećenja sluha!

>> Pop zvijezda se osramotila na televiziji!

Vezani članci PR Kaufland organizirao nezaboravni koncert na Zrinjevcu Hailey i Justin Bieber Zbog jednog nespretnog pokreta svi su uvjereni da slavni par skriva novost, koju će uskoro i javno obznaniti

Stacey je sa kćeri u srpnju 2010. godine bila na Bieberovu koncertu gdje joj je, kako tvrdi, zbog vrištanja njegovih fanova i buke na koncertu u Oregonu trajno oštećen sluh.

'Sluh mi je oštećen zbog eksplozije zvuka koja je premašila sigurnu razinu decibela. Osim oslabljenog sluha patim od tinitusa, odnosno, stalnog zujanja u glavi te hiperakuzije na oba uha, odnosno, pojačane osjetljivosti na zvuk', ustvrdila je Betts, za što ima i liječničku dokumentaciju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.