Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zvijezde Larinog izbora iskoristile su stanku od snimanja i u tulumarili do jutra.


U zagrebačkom klubu Gallery održan je božićni domjenak Media pro entertainmenta na kojem je ujedno promoviran jedan od najprestižnijih svjetskih šampanjaca.

Vezani članci Centar Zagreba u subotu navečer Oglasili se iz kafića u Varšavskoj: "Pridržavamo se mjera, nije bila naša glazba. Ispada kao da smo mi krivci, ali sinoć je grad gorio" Zoran Milanović i Andrej Plenković Ustavni sud ne ide na ruku Milanoviću: "Za Vrhovni sud može predložiti samo kandidata koji se javio na javni poziv"

Ova šampanjac potječe iz najboljih francuskih vinograda Champagne regije, a nezaobilazan je na holivudskim partyima i rado ga pijuckaju filmske zvijezde. Na partyu MPAV-a nije bilo holivudskih no zato su mu nazočile zvijezde Larinog izbora.

Među uzvanicima bili su i Doris Pinčić, Slavko Juraga, Andrej Dojkić i Jagoda Kumrić koji su otkrili čemu se nadaju u novoj godini.

A kad je atmosfera uzavrela pojavio se on. Bez šarmantnog Stefana Kapičića čuveni se šampanjac nije mogao probati. On je naime imao zadatak otvoriti bocu,a na tome su mu čestitale djevojka Miranda i njena prijateljica koje se ga pritom izljubile.