Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Samo je tjedan dana prošlo od kada je 21-godišnja Maja osvojila titulu najljepše Hrvatice.


Maja Nikolić je 20. je po redu Miss Hrvatske. Lijepa Zagrepčanka priznaje da joj se dojmovi još nisu slegnuli, no spremna je za svjetski izbor koji se ove godine održava u Mongoliji.

Vezani članci Online Miss Croatia Održano polufinale izbora Online Miss Croatia, polufinalistice su se prošetale Kalelargom, jesu li imale tremu? Branka Krstulović Stari li ona uopće? Jedna od najljepših Hrvatica na fotografiji staroj 15 godina izgleda isto kao danas

Tamnoputa ljepotica, rodom iz Zagreba priznala nam je da još nije svjesna sto se događa. 'Malo se čudno osjećam jer sam puna obveza, od jutra do mraka sam na nogama i po tome sam shvatila, nisam niti sanjala da ce biti tako naporno.
Pripreme su stvarno intenzivne. Svaki dan moram isprobavati haljine, slikanja, kozmetičar, bas me pripremaju apsolutno', kaže Maja.

>> Izabrani najljepši Hrvat i Hrvatica!

Ubrzane pripreme ne čude s obzirom da već za tjedan dana kreće na put u Mongoliju gdje se ove godine održava svjetski izbor. Nakon mukotrpnih priprema za hrvatski izbor ništa je ne može iznenaditi. Za cijelu organizaciju ima samo rijeci hvale, jedino na što nije bila spremna su konflikti kojih nije nedostajalo među kandidatkinjama.

'Bilo je dosta svađe među curama, u tih tjedan dana, najgore je bilo zadnji dan. Cure su se počele svađati, katastrofa je bilo. Nakon sto sam pobijedila čula sam neke komentare, neke su cure ljute, ali svi smo došli pobijediti i to je normalno', kaže nova Miss Hrvatske.

Maja na prvu djeluje samozatajno i povučeno. Iako priznaje da u obzir uzima samo mišljenje bližnjih, ipak se pribojava negativnih komentara u medijima. Iako bi se htjela okušati u svijetu modelinga, lijepa Maja sebe u budućnosti vidi u sasvim drugim vodama financija i pravnih akata.
Maja je godinu dana u sretnoj vezi za koju se nada da ce potrajati. Za sada nije osjetila nikakve promjene i ljubomoru kod svog dečka te se nada da ce tako i ostati.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.