Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mlada Taylor Momsen koja je glumila u iznimno uspješnoj teen seriji 'Gossip Girl' izjavila je kako se prestaje baviti glumom.


Američka glumica Taylor Momsen koja je najpoznatija po ulozi modne dizajnerice u seriji 'Gossip Girl' povlači se iz glumačkog svijeta zbog želje za nastavkom pjevačke karijere.

Vezani članci Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL) Meghan ima nove planove koji još jednom dokazuju koliko je orijentirana na sebe Slika nije dostupna Taylor Momsen Glasgow smjestila u Englesku, Škoti poludjeli!

'Prestajem se baviti glumom. Odustala sam od snimanja 'Gossip Girl' zbog svog benda s kojim ću krenuti na turneju i to je uglavnom sve čime se želim baviti. Nadam se da ću se samo tim baviti do kraja života', izjavila je osamanaestogodišnjakinja za američke medije.

Taylor je rekla kako stvarno uživa pisati, snimati i izvoditi pjesme. 'Pisanje pjesama mukotrpan je proces, ali se na kraju sav trud isplati. Snimanje u studiju totalno je drugačiji doživljaj od turneje uživo, ali svaki put kad imam priliku svirati, bilo to uživo ili u studiju, to je najbolja stvar na svijetu!', objasnila je Taylor.