Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

SMS dokazuje da je Janet branila djeci Michaela Jacksona posjet baki.


Prince Jackson (15) objavio je na Twitteru prepisku SMS poruka koje je izmijenio s tetom Janet i iz kojih se jasno da iščitati kako je Janet namjerno htjela držati djecu svog brata Michaela podalje od bake Katherine koja im je zakonska skrbnica.

>> Shrvana jer je izgubila skrbništvo nad unucima

Vezani članci Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Evo kako danas izgledaju djeca Michaela Jacksona: Brat i sestra obilježili 60. rođendan kralja popa Slika nije dostupna Kontroverza se nastavlja - tko je njegov biološki otac?

'Tata mi je uvijek govorio da su neki ljudi u mojoj blizini jako opasni i da ih se moram čuvati, sada mi je jasno na što je mislio', napisao je Prince na Twitteru. Dodao je i kako se baka Katherine vratila u njihovu kuću u Kaliforniji. 'Sretan sam što se baka vratila. Razgovarao sam s njom i uvjerio se kako su je drugi zaveli svojim lažima. Jako sam ljutit i povrijeđen zbog toga', piše Prince.

Nedugo nakon ovih objava na društvenoj mreži, pojavile su se sumnje da je netko hakirao Princeov Twitter, no Princeova sestra Paris (14) to je demantirala i rekla je kako njezin brat stoji iza svake napisane riječi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.