Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Navečer kad idem spavati obavezno isključim grijanje i zatvorim vodu kad perem zube, izjavila je jedna od najrastrošnijih Britanki.


Starija kći šefa Formule 1 jedna je do narastrošnijih djevojaka u Velikoj britaniji koja živi u velikom luksuzu, no Tamara misli drukčije.

Vezani članci Tamara i Slavica Ecclestone (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Otkrivena burna svađa u obitelji jedne od najbogatijih Hrvatica: Mama i kći nisu razgovarale godinu dana Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Poznata nasljednica istrošila se za 88. rođendan muškarca kojem duguje lagodan život

Da bi zadobila simpatije javnosti poznata milijunašica se uključila u humanitarnu akciju za obnovu jedne londonske bolnice prodajom svoje odjeće na eBayu.

>> Mračne tajne obitelji Ecclestone izašle na vidjelo

'Kad sam bila dijete jako sam željela jednu jaknu. Tata me poveo u kupovinu u kojoj sam od njega naučila kako se cjenkati. Nedavno sam kupila novi auto i uspjela sniziti cijenu za 20 %. Postala sam opsesivna kad je štednja u pitanju pa navečer prije spavanja isključim grijanje. I zatvorim vodu kad perem zube, objasnila je šetljiva Tamara koja s druge strane tisuće i tisuće funti troši na skupocjene cipele i torbice koje su joj fetiš.

>> Otkriveni prljavi detalji o dečku Tamare Ecclestone