Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Navečer kad idem spavati obavezno isključim grijanje i zatvorim vodu kad perem zube, izjavila je jedna od najrastrošnijih Britanki.


Starija kći šefa Formule 1 jedna je do narastrošnijih djevojaka u Velikoj britaniji koja živi u velikom luksuzu, no Tamara misli drukčije.

Vezani članci Slika nije dostupna Možete li ih prepoznati? Ovako su nekoć izgledali Slika nije dostupna MEGAJAHTA KATARA Najveći luksuz koji možete zamisliti plovio našom obalom

Da bi zadobila simpatije javnosti poznata milijunašica se uključila u humanitarnu akciju za obnovu jedne londonske bolnice prodajom svoje odjeće na eBayu.

>> Mračne tajne obitelji Ecclestone izašle na vidjelo

'Kad sam bila dijete jako sam željela jednu jaknu. Tata me poveo u kupovinu u kojoj sam od njega naučila kako se cjenkati. Nedavno sam kupila novi auto i uspjela sniziti cijenu za 20 %. Postala sam opsesivna kad je štednja u pitanju pa navečer prije spavanja isključim grijanje. I zatvorim vodu kad perem zube, objasnila je šetljiva Tamara koja s druge strane tisuće i tisuće funti troši na skupocjene cipele i torbice koje su joj fetiš.

>> Otkriveni prljavi detalji o dečku Tamare Ecclestone